Accés directe als continguts Anar a l'inici de la pàgina Accés directe al sistema de navegació Anar a la pàgina d'accessibilitat i dreceres de teclat Cercador d'ocupació Mapa web
SOC
Servei d'Ocupació de Catalunya

Tramitació en línia

Les persones demandants de feina poden actuar amb les oficines de treball del SOC a través d'Internet per:

 

 • Renovar la demanda
  En les dates indicades en la vostra targeta de demandant podreu realitzar la renovació per mitjà d'Internet. Aquest sistema té la mateixa validesa que la renovació presencial a l'oficina. Per tant, si ho desitgeu, estalviareu temps i desplaçaments.
  Amb aquesta opció podreu fer la renovació, identificant-vos amb el certificat digital o, si no en disposeu, amb el vostre NIF/NIE i dades d'accés.
  On obtenir el certificat digital? 
   
 • Consultar el CV
  Accedir al currículum vitae (cv) que està en el nostre sistema i que s'utilitza per a definir el vostre perfil professional i trobar les ofertes de feina més adequades. 
   
 • Sol·licitar informes
  Accedir als documents que indiquin els treballs sol·licitats, la situació actual com a demandant, i fins i tot obtenir una còpia de la targeta de renovació de la demanda (DARDO)
   
 • Canviar la situació administrativa
  Una cop donat d'alta en les oficines del SOC, podreu donar-vos de baixa per mitjà d'Internet en el moment que ho considereu oportú.